Over ons

Als eigenaars en vrienden van viervoeters, vinden wij het van het grootste belang om hun gezonde voeding te waarborgen.

 • Begin (hoe dit allemaal begon)

  Beskid Żywiecki, een van de schoonste gebieden van Polen, met zijn prachtige bossen en pure natuur ... Dagelijkse wandelingen met huisdieren in zulke mooie landschappen kunt u echt de natuur-verslaafd te maken. Een mens en een dier, een dier en een mens - rust, langzame momenten, afstand tot de onderdrukkende werkelijkheid is de schoonheid van de natuur.
  Dit is waar het recept voor een lang leven en conditie van uw huisdier begint ...

 • Passie

  Wij zijn een groep vrienden - fokkers en dierenliefhebbers. Katten en honden hebben lang ons geholpen in onze dagelijkse routines. Als eigenaars en vrienden van viervoeters, vinden wij het van het grootste belang om hun gezonde voeding te waarborgen. De recente ontwikkeling van de PET-markt heeft ons begrijpen dat maatschappelijk bewustzijn van diervoeding snel is gegroeid. Zo hebben de behoeften van verantwoord huisdier-eigenaars.

   

 • Idee

  In het belang van een gezond en lang leven van onze vrienden, streven we ernaar om ze allemaal de beste te garanderen. Deze behoefte is bevallen van ons steeds vaker de vraag:
  Als u kiest voor het huisdier voedsel, als voedsel voor zichzelf, waarom zouden wij niet op dezelfde manier bieden hem voldoende en goede water?

  We weten allemaal wat water is. Op het eerste gezicht water ziet er altijd goed uit. Laten we echter een dieper inzicht. In eerste instantie waren we alleen over het verstrekken van water, dat niet schadelijk is voor onze huisdieren. We konden geen 'menselijke' mineraalwater geven , omdat de mineralen die daarin zitten zijn slecht voor nieren van dieren . Wij zijn van mening dat de gezondheid is het belangrijkste, en voor een goede gezondheid moet je zowel een goede voeding en hydratatie ervan te waarborgen. Je moet het water dat zal helpen om uw huisdieren te beschermen tegen de ziekte als gevolg van de inname van chemische stoffen in kraanwater of ander water van onbekende bronnen. Wij moeten zorgen voor uitstekende vorm van onze dieren, dat heeft onze inspanningen gericht om de premium product te bereiden dat onze verwachtingen zal voldoen.

  En hier het idee, gedachte die zou werken in de richting van de conditie en de levensduur van zowel onze eigen huisdieren, evenals alle andere viervoeters in de wereld ...

  Aqua Pro Animale

   

   

Je bent wat je drinkt!
Uw huisdier ook.

Gezondheid en leven

Dit kristal zuiver natuurlijk bronwater is een ideale aanvulling voor de voeding van uw hond of kat. Aqua Minerale Pro is afgeleid van de "Ceretnik" berg spleet veer die is gevestigd in een van de schoonste gebieden van Polen, dat wil zeggen in het hart van de Beskid Żywiecki bos. Aqua Pro Animale is ideaal voor elk huisdier. Het is niet schadelijk voor de nieren van uw huisdier, en het smaakt heerlijk. Hond water is verrijkt met acerola vrucht die van uw hond immuniteit verhoogt. Cat water is verrijkt met taurine die de groei en het zenuwstelsel van uw kat ondersteunt, evenals hart en visie. Het drinken van water is van het grootste belang voor gezond leven en welzijn te garanderen. Er is geen leven zonder water.

Aqua Pro Animale, water verrijkt met ingrediënten die heide van uw huisdier te stimuleren, is een ideale en uitgebreide voeding product.

Woda dla psa

Woda źródlana niegazowana dla psa

Meer info

Woda dla kota

Woda źródlana niegazowana dla kota

Meer info

Distributeur

Zie de distributeur